MyFitAmbition Update | C9 dag 7-9

Het zit erop jongens! Ik heb de c9 voltooid en neem jullie graag mee in een nieuwe MyFitAmbition update, C9 dag 7-9, de laatste 3 dagen van de kuur! Ben jij ook zo benieuwd naar de resultaten van deze cleansing? Heb ik mijn doelen bereikt?

Klik hier voor de update van dag 1-2

Klik hier voor de update van dag 3-6

C9 Dag 7-9

Dag 7 | Een werkdag van 12 uur

Het is Black Friday en dit betekend hoge kortingen voor de webshop waar ik werk en dat betekent ook dat ik een lange dag moet draaien. Ik werk van 8:45 tot 20:45 en maak dus 12 uur. Dit is pittig. We eten gezamenlijk met het werk en mijn werkgever is best een health freak, maar dit keer kwamen er vette happen op tafel.. de lunch bestond uit patatjes met een bami schijf en het dinner bestond uit pizza. Ik baalde nogal en heb dan ook zo minimalistisch mogelijk gegeten. Ik voelde me ook heel erg opgeblazen. Gelukkig heb ik de hele dag geholpen met bestellingen lopen waardoor ik in elk geval voldoende beweging heb gehad en al die calorien waarschijnlijk dezelfde dag nog verbrand heb.

Pluspunten: Dankzij de C9 voel ik me energiek en heb ik de dag prima kunnen volhouden

Minpunten: Ik heb gezondigd en dat voelt k*t. Vooral het opgeblazen gevoel was niet fijn

Dag 8 | Nog 1 dag!!

Wat een heerlijkheid, ik heb weekend!! Dit is verder een goede dag. We zijn lekker naar het centrum gewandeld en het valt me allemaal mee want ik had verwacht dat ik ontzettende spierpijn zou hebben van de dag ervoor. Geen op of aanmerkingen. Ik ben Gewend aan de Aloe en voel me prima. We eten biefstuk met aardappeltjes en geroerbakt groenten, heerlijk!

Pluspunten: Het is fijn om me zo energiek te voelen

Minpunten: geen minpunten

Dag 9 | De laatste dag!

Mijn laatste dag! Een heerlijk rustige dag.. Voor zover je hem dan rustig kunt noemen. Ik ben druk met foto’s maken voor een actie die ik aan het opzetten ben voor de feestdagen (houdt de site dus in de gaten). Ik neem een maskertje en een lang bad en samen met Leia spelen we samen met de DUPLO Duw trein.

Pluspunten: Ik heb het programma voltooid en ben tot nu toe erg tevreden en benieuwd naar het vervolg programma

Minpunten: Ik heb 1x gezondigd en daar ben ik zeker niet trots op.

C9 dag 7-9, het zit erop!

Het zit erop jongens.. Jullie zijn vast extreem benieuwd naar mijn metingen, en die ga ik jullie ook zeker nog vertellen, maar in een volgend blogje waar ik jullie ook meer ga vertellen over het vervolg programma waar ik morgen mee begin. tot snel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.