Twinning is winning met de twinning outfits van Lucky Leaf | #8daysofchristmas2018

Twinning is winning en helemaal on-trend! Ik vind het ontzettend leuk om de outfits van mij en Leia op elkaar af te stemmen. We hebben nog nooit een echte matchende twinning outfits gehad samen, maar wel op elkaar afgestemde kleding. In de kleding van Lucky Leaf kunnen we nu echt twinnen als moeder en dochter in duurzame kleding. Ik laat je onze twinningset zien én het is dag 7 van de #8daysofchristmasgiveaway, dus wat ga ik weggeven? Klik, lees en find out!

Twinning is winning met de twinning outfits van Lucky Leaf | #8daysofchristmas2018 matching outfits moeder en dochter lucky leaf

Lucky Leaf : duurzame twinning outfits voor mama en kind

Lucky Leaf is het ultieme Feelgood merk in Nederland waar je duurzame en exclusieve kleding kunt shoppen voor mama en kind. Stoere twinning outfits voor moeder en dochter met statement teksten of bijzondere prints voor betaalbare prijzen.

De kleding wordt gemaakt door Marloes, een ontzettend inspirerende vrouw die ik al een tijdje via Instagram volg. Ze heeft haar hart op de juiste plek en is een enorme lieverd. De stoffen die ze gebruikt zijn comfortabele en vrij van chemicaliën zodat het veilig is voor je kleintje. Onze twinning outfit bestaat uit twee sweater dresses met een vissenprint. De jurkjes heten dan ook heel toepasselijk: Like a fish in water. De jurkjes zitten ontzettend lekker en zijn zowel in de zomer als winter te dragen. In de zomer/herfst met een sneaker, in de winter met een panty of maillot en stoere boots eronder.

De Lucky Leaf mama-collectie is verkrijgbaar van maat XS tot en met XXXL. De kinder-collectie van Lucky Leaf gaat van maat 80 tot en met 140/152.

Twinning is winning met de twinning outfits van Lucky Leaf | #8daysofchristmas2018 matching outfits moeder en dochter lucky leaf

Naaiatelier met een missie: creatieve dagbesteding voor vrouwen met een burn-out of depressie. ZO GAAF!!

Wat ik vooral heel erg inspirerend vind aan Marloes is dat ze niet alleen een ontzettend mooi lifestyle merk heeft neergezet, maar ook iets doet voor de maatschappij. Marloes maakt alle twinning outfits in haar eigen naaiatelier in Nederland.

Twinning is winning met de twinning outfits van Lucky Leaf | #8daysofchristmas2018 matching outfits moeder en dochter lucky leaf

Maar niet alleen Marloes, ook vrouwen met een burn-out of depressie. Marloes hoopt dat ze deze vrouwen doormiddel van deze creatieve dagbesteding kan helpen om sneller te herstellen. Hoe mooi is dit mensen? Liefde!! Echt! De burn-outs vliegen je in deze maatschappij echt om de oren. We moeten zoveel van onszelf en eisen het beste van het beste. De lat leggen we steeds hoger en we putten onszelf uit. Hoe geweldig is het dan om lekker met een club gelijk gestemde dames kleding te maken?

Want, en ik quote: “een mooie wereld begint bij meer liefde en positviteit”. Daar geloof ik net als Marloes ook heilig in. Lucky Leaf verkoopt een stukje liefde, maar een mooiere wereld begint altijd eerst bij jezelf. Dus wie goed doet, goed ontmoet om maar even in de gezegdes te blijven. Met de ontzettend toffe sweaterdresses met printjes of inspirerende teksten van Lucky Leaf willen we met zijn allen een positieve statement neerzetten. Support elkaar, geef liefde, ga eens uit je comfortzone en wees niet bang om af en toe op je bek te gaan. Leer je alleen maar van.

Twinning is winning met de twinning outfits van Lucky Leaf | #8daysofchristmas2018 matching outfits moeder en dochter lucky leaf

Sorry voor de poep foto’s!

Ik baal echt enorm van de foto’s die ik onverhoopt met mijn telefoon moest maken omdat ik de acculader van mijn geliefde camera niet meer kan vinden sinds we zijn verhuist. balen is zacht uitgedrukt. Ik schaam me diep. Ik vind namelijk niet dat ik Lucky Leaf eer aan doe met deze bij elkaar geraapte foto’s. Zijn jullie ook niet van mij gewend.

Nu heb ik een super deluxe smartphone hoor, maar ik snap geen hol van al die instellingen en krijg het niet voor elkaar om het zo te krijgen zoals ik voor ogen had. Echt verschrikkelijk jammer, maar deadlines moeten gehaald worden en dan moet je het even doen met wat je hebt.

Ik steek altijd een hoop tijd in het fotograferen. Ik doe het ook het liefste buiten zoals bij deze outfit met een flinke dosis Girlpower omdat licht dan bijvoorbeeld een stuk beter is. Maar ook worden foto’s dynamischer voor mijn gevoel. En meer echt. We gaan dan vaak lekker naar een speeltuin of iets dergelijks en omdat ik niet aan poseren wil doen. Zodra de accu lader weer gevonden is, ga ik dus mooi nieuwe foto’s maken van onze ontzettend gave twinning outfit, want met deze exemplaren doe ik haar mooie merk en onze twinning outfit geen eer aan.

Twinning is winning met de twinning outfits van Lucky Leaf | #8daysofchristmas2018 matching outfits moeder en dochter lucky leaf

#8DAYSOFCHRISTMAS2018 : Win een twinning outfit van Luck Leaf!

Omdat twinning winning is mag ik voor onze #8daysofchristmas2018 actie van Marloes een twinning set van Lucky Leaf weggeven twv €95,-! Echt ontzettend gaaf om te doen! Wil jij graag kunnen twinnen met je dochter, doorloop dan de volgende stappen:

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 18 december 2018. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

En dan nu snel door naar Josan, zij heeft een pooey puitton voor je in petto waarmee je unicorn slime kunt maken, gaaaaaf!

53 thoughts on “Twinning is winning met de twinning outfits van Lucky Leaf | #8daysofchristmas2018

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.