Vakantie Shoplog Zeeman, HEMA & KIK

Nu ik weet dat we op vakantie gaan mag ik lekker shoppen. Ik maakte eerder al een lijstje met wat dingen die we nodig hebben op vakantie met een kindje erbij, dus een shoplog mag niet achterblijven haha!

Vakantie Shoplog : KIK

Na het uitzoeken van twee nieuwe brillen, maakte ik nog even een rondje door de stad heen. Voor deze vakantie shoplog ben ik bij drie winkels geweest waaronder de KIK. Hier koop ik echt bijna nooit iets, maar ik stuitte daar op een mega schattige tankini met toekans voor Leia. Ze heeft al een super lief badpakje met olifantjes, maar een extra exemplaar kan natuurlijk nooit kwaad. De tankini is roze, de top heeft super schattige toekans erop en het broekje is effen met een leuk strikje in print. €7,99

Mini vakantie Shoplog : Zeeman, hema, kik

Vakantie Shoplog : Zeeman

Ik vind het altijd heerlijk om even door de Zeeman te neuzen, zoals met die mega interieur shoplog laatst. Vooral voor de kleine meid vind ik er altijd erg leuke items. Ik scoorde een badponcho, geen idee eigenlijk hoe ze anders heten, maar die dingen lijken mij nou echt ideaal voor op de camping. We hebben er ook al 1, en ook in dit geval denk ik; een extra exemplaar is nooit mis. De poncho staat vol met gekleurde ijsjes, lekker vrolijk! €6,99

Verder nog elastiekjes (€0,99) en haarclipjes (0,49). En natuurlijk nog wat ondergoed. Twee lieve hempjes a €1,99 per stuk  en een 4 pak onderbroekjes (€2,99).

Vakantie Shoplog : HEMA

Last but not least haalde ik bij de Hema dit leuke jurkje met donkerblauw en wit zag/zag patroon. In het midden een neon roze trikje voor het model. Hij was afgeprijst van €12,- voor €4,-. Het jurkje is van heerlijk licht materiaal en makkelijk te combineren. Lekker over het badpak heen ofzo.

Mini vakantie Shoplog : Zeeman, hema, kik

Waar vind jij het het leukst om te shoppen voor je kleintje? Ben jij ook zo’n koopjesjager?

 

One thought on “Vakantie Shoplog Zeeman, HEMA & KIK

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.