Winweekend Maart | En de winnaars zijn…….

Twee weken geleden hield ik mijn eerste winweekend op Momambition.nl en dat was echt een succes! Wat een leuke reacties heb ik hier op ontvangen en ik ben dan ook heeeeeeeeel druk bezig om voor de nieuwe maand weer een leuk winweekend te plannen. Maar nu is het eerst tijd om de winnaars van het allereerste winweekend bekend te maken *tromgeroffel*

Winweekend actie 1:

De eerste actie die online kwam was de Personaliseerbare poster. Ik mocht hier twee van weggeven en de winnaars hiervan zijn geworden:

  • Manon Koning
  • Samantha

Jullie ontvangen vandaag van een e-mail met daarin de actiecode die jullie kunnen verzilveren op de website van Radbag. Let op: Deze code is in te wisselen tot en met 31 mei 2016, verzilver dus je code op tijd anders vervalt hij. Veel plezier met jullie prijs

winweekend actie 2:

De tweede actie was een heerlijke box van BitesWeLove, een box met 4 verschillende soorten zakjes met daarin nootjes. De winnares hiervan is geworden:

  • Marushi
Winweekend actie 3:

De personaliseerbare Starbucks beker was echt een succes, wat een leuke reacties heb ik daar op ontvangen. De winnares hiervan is geworden:

  • Marjolein
Winweekend actie 4:

De laatste actie van het winweekend was de super leuke bandana bib van het verantwoorde merk nOeser, de winnares hiervan is geworden:

  • Liess

Iedereen zal vandaag een mail van mij ontvangen met verdere informatie. Het is belangrijk om binnen 48 uur terug te reageren, anders ben ik genoodzaakt om een andere winnaar uit te kiezen. Voor de rest wil ik iedereen bedanken voor het meedoen aan het winweekend, jullie zijn toppers! En ik ga mijn best doen om in April weer een winweekend te houden dus houdt de site daarvoor in de gaten! Winnaars, veel plezier met jullie prijs en ik zou het super leuk vinden dat wanneer jullie de prijs hebben ontvangen, dat jullie een foto plaatsen op één van jullie social media kanalen en mij daarin taggen. Altijd leuk om blije winnaars te zien!

Ik vond het echt super leuk om cadeautjes aan mijn trouwe lezers te geven, ik ben dan naast het weggeven van leuke cadeautjes ook wel benieuwd naar wat jullie het liefste lezen op de site? Laat je het mij weten in de reacties hieronder?

winweekend

2 thoughts on “Winweekend Maart | En de winnaars zijn…….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.