Het is weer lente, eindelijk weer lekker naar buiten!

Eindelijk is het weer lente, de mooie dagen komen er gelukkig weer aan! Hoewel het nog niet echt temperaturen zijn waarbij je de jas niet aan hoeft geniet ik er toch echt van hoor en de kindjes ook! Weer heerlijk onbezonnen buiten spelen! Genieten

Het lente gevoel

Bij de seizoenswisselingen krijg ik ook altijd een bepaald gevoel. Er moet door het huis gegaan worden, accessoires worden aangepast en ook aan mijn garderobe merk ik het. Ik draag nu sneller kleur in plaats van zwart. Zwart is mijn favoriet, want dat is veilig en makkelijk… Toch merk ik dat ik steeds meer kleur draag nu.

Ook mijn favoriete winkel is in lente sferen.

Action, wie kent deze fantastische winkel niet? Voor een paar tientjes en soms wel goedkoper is je hele interieur aangepast. Heerlijk! De echte lentespulletjes liggen in de schappen maar zelfs ook al de zomerse dingen. Dat geeft mooi wat inspiratie.

Buiten spelen

Is het een beetje lekker weer dan spelen de kinderen ook graag weer lekker onbezonnen buiten, een stukje door de straat fietsen of stoepkrijten. Met de stoere broeken van Dutch dream denim kan dat gelukkig ook. Gaan niet zo snel stuk.  Naar de natuurspeeltuin gaan we ook graag. Het kan weer, heerlijk naar buiten en de vitamine D krijg je ook nog eens cadeau van het zonnetje.

lente mamablog momambition

Moestuin

Ook zijn we druk bezig met de moestuintjes van de AH, daar waren 5 verschillende soorten van te verkrijgen. Wij hadden er echter maar 3. Bij de Action hebben we dan wat andere soorten bijgekocht. Kost echt geen drol hoor. Op een weggeefhoek zag ik een grote plantenbak van 100cm x 90 cm. Deze mocht ik ophalen en we kunnen dus aan de slag met de moestuintjes. De kinderen vinden het heel bijzonder en speciaal om hun eigen tuintje te hebben maar ook om de gewassen te zien groeien. En wie weet lukken ze zo goed dat we ze kunnen gaan eten. Zou wel super leuk zijn toch?! Bekijk hier de gave moestuin van ons teamlid Melissa en hier hoe je zelf leuke garden signs kunt maken.

lente mamablog momambition

Het verlangen naar korte mouwen weer

Ik kan niet wachten, nee echt niet. Geen jas aan, lekker een t-shirtje lekker buiten in de zon het krantje lezen! Is toch heerlijk! Daarbij kan ik mijn slag weer gaan slaan in nieuwe kleding, eigenlijk voor iedereen. De kinderen passen natuurlijk niet meer in de kleren van vorig jaar… Veel te klein. Emma heeft überhaupt nog geen zomerkleding en ik kan zelf ook wel wat gebruiken. Voor nu droom ik heerlijk verder over warmere dagen en hoop ik dat de echte lente zich snel zal laten zien.

 

Kon jij ook niet wachten op de lente?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.