Melanie | Ervaringen en recepten bij het Forever FIT programma – deel 1

Allereerst wil ik jullie natuurlijk allemaal een héél gelukkig 2017 wensen! Ik ben een maandje eerder begonnen met ‘goede voornemens’. Ik móet NU wat doen aan die ontevredenheid over mijn lichaam. In dit artikel (en wellicht nog volgende) vinden jullie een recept en mijn ervaring met Forever FIT.

Toen ik Cassandra in haar artikelen (1, 2 en 3) zag schrijven over haar C9 kuur van Forever FIT en het vervolgprogramma, groeide bij mij het gevoel. Ik heb even nog getwijfeld, want tja, midden in december beginnen met een rigoreus (di)eetprogramma en daarmee mijn levensstijl veranderen is natuurlijk niet de tijd van het jaar wat het makkelijkst is. Toch heb ik direct besteld en zodra het binnen was, kon ik niet wachten om te beginnen. Ik had er écht zin aan, wat op zich best vreemd is.

C9 avondeten-recept

Cassandra heeft natuurlijk al verteld over wat het Forever FIT-programma inhoudt en ik kan je vertellen, de aloë vera is zo vies als ze heeft verteld (misschien wel viezer), maar verder was het zeer goed vol te houden.

Vanaf dag 3 mag er tijdens het avondeten een maaltijd van 600 calorieën worden gegeten. Ik dacht: maar 600 calorieën, dat is toch niks? Nou, ik kan je vertellen, dat is best heel veel. Helemaal na twee dagen geen vast voedsel te hebben gegeten. Mijn eerste avond vast eten heb ik gekozen voor een recept uit het begeleidings-boekje:

Forever FIT – Pasta avond

Benodigdheden voor één portie
85 gram kipfilet
195 gram gekookte zilvervliesrijst
250 gram bolognese-saus (mag uit een potje/zakje)
35 gram champignons

Eigenlijk is dit een heel simpel recept, je kookt de rijst volgens de instructies op de verpakking. De kipfilet heb ik in stukjes gesneden en in de wokpan gebakken. Later heb ik de champignons en bolognesesaus toegevoegd.
Ik heb nog een salade toegevoegd, aangemaakt met olijfolie en balsamico-azijn. Vooral het ‘zuurtje’ van de azijn combineerde supergoed met de pasta.

Mijn maag was alleen niks meer gewend en die hele berg eten kreeg ik werkelijk niet weg. Wat ertoe leidde dat ik de volgende dag hetzelfde heb gegeten. En het verveelde niks.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.