Het perfecte kerstcadeau: Groupon waardebon twv €50,-

De laatste actie van de #12daysofchristmasgiveaway is een gave Groupon waardebon twv €50,-! Met deze Groupon waardebon kun je de plank nooit misslaan als cadeau tijdens de feestdagen. Voor wie namelijk nog inspiratie zoekt, heeft Groupon tot aan de feestdagen speciale shops live staan. Deze week is dat ‘Perfecte Kado’s’. Kijk je mee hoe je kans kunt maken op deze Groupon waardebon?

Groupon Waardebon ; het perfecte kerstcadeau

De shop staat vol met cadeausuggesties op het gebied van o.a. beauty, uitjes en reizen. Ook heeft Groupon een lijstje opgesteld met ‘Kado’s met Kleine prijsjes’, leuk voor in de schoen óf dobbelspel met vrienden. Hopelijk zorg jij er zo voor dat jij dit jaar alle verwachtingen overstijgt en dat jouw loved ones oprecht stralen na het openen van jouw kado’s in plaats van te glimlachen en bedankt te zeggen terwijl ze hun cadeau niet leuk vinden (maar liefst 65% doet dit namelijk!

Wistje datjes over cadeau’s en de feestdagen…

  1. Maar liefst 63% van de ondervraagden verwacht dat ze dit jaar niet hun perfecte kado krijgen?
  2. Het doorgeven van een wensenlijstje voortkomt uit de verwachting dat we anders iets krijgen wat we niet leuk vinden (43%)?
  3. We de hoogste verwachtingen hebben van onze partner als het aankomt op het geven van een goed kado (53%)?
  4. Groupon enorme kortingen biedt op de leukste kado’s voor de feestdagen, zoals uitjes, beautybehandelingen en restaurantdeals? Daarom geef ik natuurlijk ook die gave Groupon waardebon weg!

De laatste actie!

Dit is dan de laatste actie van de #12daysofchristmasgiveaway is aangebroken.. Ahhhhhhh, snik snik. Het was zo gezellig, maar stiekem ben ik wel blij dat het nu voorbij is, want jongens jongens wat een drukte om dit allemaal te plannen en te schrijven terwijl je daarnaast nog gewoon moet werken, een huishouden moet organiseren én dochter en man moet verzorgen want die waren uiteraard ook nog eens ziek. Ik ga vanaf nu lekker even uitrusten, en goed uitzieken, misschien dat er daarom iets minder blogjes van mij persoonlijk online zullen komen, maar ik moet eventjes weer opladen zodat we de feestdagen nog een beetje relaxed kunnen doorkomen haha.

#12daysofchristmasgiveaway

Win een Groupon waardebon twv €50,-

Zin in een leuk uitje met je lief, even zonder koters op stap of gewoon een heerlijke vriendinnen dag?

  • Laat in een reactie achter met wat jij met deze Groupon waardebon gaat doen (geen zielige verhalen, zie de voorwaarden)
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 

#12daysofchristmasgiveaway

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even andere leuke winacties.

34 thoughts on “Het perfecte kerstcadeau: Groupon waardebon twv €50,-

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.