Kappertje Spelen met de Rapunzels Kapsalon van Play-Doh

Oh jongens, wat mag ik toch leuke dingen en organiseren voor jullie! Toen we bij het pietenpakhuis van Hasbro op visite waren was Leia al helemaal in haar nopjes met het kleien en daar maakte we onze eerste kennismaking met Rapunzels Kapsalon. Welk meisje (en ook vast een boel jongens) vinden haren vlechten, knippen en versieren nou niet leuk? Met Rapunzels Kapsalon kun je alle kanten op, kijk je snel mee naar de review? En pssssssst mét winactie! Whooohooo! Voel me net Sinterklaas, alleen dan wel een stuk knapper en minder behaard natuurlijk hahahah!

Play-Doh

Ik heb het al wel vaker benoemd, Play-Doh is hier thuis een grote hit. Alleen de klei zelf al is voor Leia een feestje. Vooral alle kleuren doorelkaar gooien is een groot feest (ik HAAAAAAAT dat haha!) Maar er zijn 2 toffe speelsets op de markt gekomen. Eerder liet ik jullie al kennis maken met de Spelen & Leren set: kleuren & vormen. Dit keer ontvingen we de Play-Doh Rapunzels Kapsalon waarmee Leia als een echte kapster aan de slag kan. En stiekem he, stiekem vond ik het zelf ook wel heul erg leuk om weer lekker te kleien.

Rapunzels Kapsalon inhoud:

Met Rapunzels kapsalon kun je de allermooiste haarcreaties maken. In de verpakking zit het volgende:

 • Rapunzels Kapsalon met Rapunzels kaphoofd
 • 4 potjes boetseerklei waaronder 1 potje met glitter klei
 • Schaar
 • Kam
 • Pascal de vlechtenroller
 • Borsteltje
 • Diadeem

Wat vinden wij van Rapunzels Kapsalon:

Rapunzels Kapsalon is ontzettend veelzijdig. Zie je dat gat in Rapunzels hoof op de foto hierboven? Daar stop je de klei in, vervolgens zet je de diadeem erop en draai je aan het draaiwiel. Hoppaaaaa allemaal mooie haartjes komen te voorschijn. Hoe meer klei je gebruikt, hoe langer het haar wordt.

Vooral de glitter klei valt enorm in de smaak. En zie je Pascal? Dat is een vlechten draaier en werkt super simpel. Rol wat klei en haal Pascal eroverheen. Tadaaaaa mooie vlecht. Ook het borsteltje die wordt bijgeleverd heeft een leuk extra detail. Naast haren borstelen kun je er namelijk ook mooie haar vormen uit halen waardoor je Rapunzel nog mooier kunt maken.

En zie je die leuke vormpjes in het kaphoofd? Daarmee kun je dus mooie haartjes maken, maar ook haaraccessoires en zelfs mooie sieraden om Rapunzel helemaal klaar te maken voor het bal. De steekkam kun je als kam gebruiken, maar bevat ook vormpjes waardoor je mooie “diamanten” kunt maken.

Met het schaartje kun je uiteraard lekker knippen, maar dan wel veilig. Rapunzels Kapsalon is een groot succes hier in huis. Niet alleen voor Leia, die er inmiddels al behoorlijk wat uurtjes speelplezier op heeft zitten. Nee mama vind het stiekem ook wel heel erg leuk en kijk papa eens geconcentreerd te werk gaan! Hahaha!

Verkrijgbaarheid van Rapunzels Kapsalon

Rapunzels kapsalon is wat mij betreft een prima cadeau voor Sinterklaas, een verjaardag of de kerstdagen. Het pakket kost gemiddeld rond de 29,99 en is te koop bij alle bekende speelgoedwinkels en Bol.com.

Win Rapunzels Kapsalon

Jij kunt dus hier bij mij de Play-Doh Rapunzels Kapsalon winnen. Wat je daarvoor moet doen?

 • Like onze Facebookpagina (verplicht)
 • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post (verplicht en niet jezelf taggen) 
 • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht
 • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans

De winnaar wordt bekend gemaakt in dit artikel en deze wordt dan uiteraard weer gedeeld op ons Facebook kanaal. De actie loopt tot en met 15 november 2017 en stopt om 16.00 uur

Winnaar Rapunzels Kapsalon

Rylech Kroezen Gefeliciteerd, jullie winnen Rapunzels Kapsalon. Neem je contact met ons en stuur je ons je adres gegevens door zodat we dit kunnen doorgeven aan het bedrijf?!

Rapunzels Kapsalon van Play-Doh

Meer speelgoed reviews lezen?

Meer leuke tips nodig op gebied van speelgoed voor Sinterklaas, kerst of een verjaardag? Wellicht heb je wat aan onze reviews:

Deze blog bevat opgestuurde producten om een mening te kunnen vormen.
Wij blijven hierin altijd kritisch zie hiervoor onze disclaimer

24 thoughts on “Kappertje Spelen met de Rapunzels Kapsalon van Play-Doh

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.