Alle acties van de 12 Days of Christmas Giveaway

Lieve volgers, het was mij een waar genoegen. Ik vond het hartstikke leuk om met de meiden van TheMommyDiaries en GoodGirlsCompany deze geweldige actie op te zetten. Om het jullie nog even gemakkelijk te maken heb ik nog even een overzicht per persoon gemaakt van alle acties van de 12 days of christmas giveaway, mocht je dus een actie hebben gemist, dan kun je nog meedoen ;)

Alle acties van de 12 Days of Christmas Giveaway

Cassandra – Momambition

Tamara – TheMommyDiaries

Josan – GoodGirlsCompany

Alle acties sluiten op 22 december aanstaande, om deel te nemen aan de acties is het van belang dat je de Facebookpagina’s van ons liked en een reactie achter laat onder het artikel van de winactie, met een geldig e-mailadres uiteraard want anders kunnen we je geen mailtje sturen wanneer je hebt gewonnen ;)

We willen iedereen ontzettend bedanken die tot nu toe hebben meegedaan, fanatiek de acties hebben gedeeld, leuke en zonnige reacties hebben achtergelaten. Het was een waar feestje om dit voor jullie te mogen organiseren. Wellicht dat we volgend jaar weer zo’n leuke en ludieke actie gaan opzetten samen.

Voor nu wensen wij al onze lieve trouwe en nieuwe volgers hele fijne feestdagen en uiteraard een goed uiteinde met een mooie nieuw begin. Dat we nog vaak met jullie mogen kletsen via onze social-media kanalen en dat jullie mogen genieten van onze artikelen. Bedankt toppers!

Liefs van jullie kerstelfjes; Cassandra, Tamara & Josan xxxxx

7 thoughts on “Alle acties van de 12 Days of Christmas Giveaway

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.